Vormings-, Trainings- en Opleidingsaanbod van het Sterpunt Inclusief Ondernemen
Het VTO-aanbod is enkel toegankelijk voor leden.

Schrijf u in voor n van de geplande opleidingen door de opleidingspagina open te klikken en daar naast het toepasselijke tarief op 'Inschrijven' te klikken.
Heeft u interesse in n van onze opleidingen waar op dit moment geen sessies voor gepland staan? Schrijf u dan in op de wachtlijst! Wij contacteren u van zodra de opleiding opnieuw doorgaat.


Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw, Overwale 5 bus 5, 9000 GENT | tel. 09 220 84 31 |
vto@dewerkplekarchitecten.be | www.dewerkplekarchitecten.be | BE15 0682 1594 1730 | Foto: S. ter Burg

Ontdek de KMO-portefeuille en word erkend dienstverlener (Inschrijven op de wachtlijst)


Inhoud

Met een erkenning van de KMO-portefeuille komt je opleidingsaanbod en advies in aanmerking voor deze subsidies. Met het verdwijnen van de diversiteitsplannen en de hervormingen van het EAD-beleid kan het verkrijgen van deze erkenning ook voor de Werkplekarchitecten opportuniteiten bieden. Om in het kader van de KMO-portefeuille opleidingen en/of advies te kunnen verlenen aan KMO’s of zelfstandigen moet je als dienstverlener erkend zijn en voldoen aan de KMOP-norm.
Via deze opleiding kom je alles te weten over het behalen van de erkenning KMOP

Begeleiding

Ruth Cazaerck, beleidsmedewerker kwaliteit en projectinnovatie bij Werkplekarchitect Compaan.

Praktische info

  • Per organisatie kunnen maximum 3 deelnemers inschrijven.


Genteresseerd? Schrijf u nu in op de wachtlijst!

Momenteel is er geen cursus gepland, maar aarzel niet om u in te schrijven op de wachtlijst als uw interesse heeft in deze opleiding. Wanneer voldoende personen op de wachtlijst staan plant Sterpunt Inclusief Ondernemen een nieuwe sessie. Wij bezorgen u dan alle informatie. Uw inschrijving op de wachtlijst blijft n jaar geldig. Na deze periode nemen wij contact met u op met de vraag of er nog interesse is.Terug naar overzicht