Vormings-, Trainings- en Opleidingsaanbod van het Sterpunt Inclusief Ondernemen
Het VTO-aanbod is enkel toegankelijk voor leden.

Schrijf u in voor één van de geplande opleidingen door de opleidingspagina open te klikken en daar naast het toepasselijke tarief op 'Inschrijven' te klikken.
Heeft u interesse in één van onze opleidingen waar op dit moment geen sessies voor gepland staan? Schrijf u dan in op de wachtlijst! Wij contacteren u van zodra de opleiding opnieuw doorgaat.


Sterpunt Inclusief Ondernemen vzw, Overwale 5 bus 5, 9000 GENT | tel. 09 220 84 31 |
vto@dewerkplekarchitecten.be | www.dewerkplekarchitecten.be | BE15 0682 1594 1730 | Foto: S. ter Burg

Hoe schrijf ik een succesvol aanbestedingsdossier (Inschrijven op de wachtlijst)


Inhoud

Meer een meer worden acties voor werkzoekenden via tenders of projectoproepen gelanceerd. De kwaliteit van het ingediende dossier is bepalend om de opdracht gegund te krijgen. Dossiers schrijven is dan ook een vak op zich en kan perfect aangeleerd worden.

 

Begeleiding

De lesgevers, Bie Bijnens (WEB vzw) en Patrick Wauters (Wonen en werken Opleiding vzw), zijn onvervalste ervaren Werkplekarchitecten, die helemaal met de voeten in de praktijk staan. We houden het graag interactief met tips and tricks vanuit de tender intensief werkplekleren (TIW).

Praktische info

  • Per organisatie kunnen maximum 3 deelnemers inschrijven.
  • Sterpunt Inclusief Ondernemen voorziet een broodjeslunch over de middag.


Geïnteresseerd? Schrijf u nu in op de wachtlijst!

Momenteel is er geen cursus gepland, maar aarzel niet om u in te schrijven op de wachtlijst als uw interesse heeft in deze opleiding. Wanneer voldoende personen op de wachtlijst staan plant Sterpunt Inclusief Ondernemen een nieuwe sessie. Wij bezorgen u dan alle informatie. Uw inschrijving op de wachtlijst blijft één jaar geldig. Na deze periode nemen wij contact met u op met de vraag of er nog interesse is.Terug naar overzicht